23 april 2017
14:15

Rönninge Salem Fotboll 1

Referat: Mälarhöjdens IK Fotboll Svart - Rönninge Salem F...

Vi spelar rakt igenom matchen mycket stabilt och släpper egentligen inte igenom Rönninge/Salem mer än en enda gång och det är ett litet missförstånd som ger våra motståndare en kvittering till 1-1 i mitten av första halvlek.
Utöver det så har vi faktiskt total kontroll över matchen och det är ett smärre mirakel att vi inte lyckas göra fler mål i första halvlek då vi skapar en Mängd chanser.1-1 i paus

I andra halvlek så har våra motståndare Tightat till det på mittfält och defensivt så det absolut problem för oss här under de första 10 minuterna att skapa ett spel.Men killarna jobbar på och det ger också resultat .Sista 20 minuterna är vi bosatta på våra motståndares planhalva och trots en del chanser och halvchanser så vill inte bollen in....men med 5-6 minuter kvar så kommer ändå det förlösande målet som ger oss en mkt välförtjänt seger med 2-1!
Skönt att bollen faktiskt är rund ibland:-)

Alla killarna gör en fokuserad och stabil match som kunde haft mkt större siffror och vi ger ett extra omnämnande till vår högerback Jakob.R som idag som vanligt var mkt säker defensivt men också tog Steget framåt i planen och var en faktor offensivt .Kul att se